Koirarintamalla on ollut melko hiljaista. Viivin kanssa käytiin häiriökoirana BH-kokeessa ja se keikka menikin mallikkaasti. Korvatulehduksia ei ole ollut yllättävän pitkään aikaan ja mummeli on ollut muutenkin ihan hyvässä kunnossa.

Dana raukkistelee tyylilleen uskollisena turhista, joskin on rohkaistunut huimasti siitä, mitä oli meille tullessaan. Toko-liikkeitä on opeteltu satunnaisesti ja agility-hommia on käyty kokeilemassa aina inspiraation iskiessä. Mitään erityisempiä tavoitteita ei olla asetettu minkään lajin suhteen. Koitan jaksaa tehdä Danan kanssa töitä pikkuhiljaa koko ajan. Ei se työskentely hukkaan mene, vaikka emme missään lajissa kisatasolle pääsisikään. Näyttelyissä käydään varmaan jossakin vaiheessa muutaman kerran ihan mielenkiinnosta. Toki tiedän, ettei potentiaalia sillä saralla ole, jo pelkästään ison koon vuoksi. Dana on siinä rajoilla, onko sen säkä sallitun rajoissa.

Koirahommat menee noin yleesä ottaen vähän alamäkeä, mutta ehkäpä saan jotain muuta tekemistä tilalle, kun aikaa vähän kuluu. Täytynee uskoa, että näin oli tarkoitettu.