Joulu ja Uusi Vuosi on nyt sitten lusittu. Vuosi 2011 alkaa isolla muutoksella, kun perheeseemme on helmikuun lopulla tulossa lisäystä, siis ihan ihminen tällä kertaa ; ). Maha alkaa olla jo melkoinen ja koirien kanssa pystyn lähinnä käymään lenkillä. Sen kummemmin ei tällä hetkellä treenailla, joskin intoa alkaisi jo olla. Olemme saamassa Haapavedelle lämmintä treenitilaa vuokralle ja se jos mikä innostaa taas harrastamaan. Agilitya tilassa ei voi treeniä, mutta kaikkea muuta kylläkin.

Viiville kuuluu jotakuinkin samaa kuin ennenkin. Korvat on tällä hetkellä siinä ja rajoilla, onko niissä tulehdusta vai ei. Toistaiseksi on päästy eteenpäin korvien puhdistamisella "vaikunpehmitysnestettä" käyttäen. Korvatulehduksia ei ole ollut kuukausiin! Huulipoimut sen sijaan ovat vaivanneet nyt reilun kuukauden päivät. Ratkaisu löytyi Fuciderm-geelistä, jolla saatiin märkivä ja haiseva iho taas kuntoon. Viivillä ei olekaan aikaisemmin ollut huulipoimutulehduksia, joten nyt niitä sitten alkaa tod.näk. tulla tasaisin väliajoin. Tulehduksia aiheuttaa rakenne eli löysään nahkaan muodostuu poimuja, joiden vuoksi iho hautuu ja sitten tulehtuu. Muuten mummeli on ihan hyvässä vedossa vielä.

Dana taas on alkanut kasvatella turkkia takaisin. Nyt Danalla on menossa juoksu, joten saa nähdä, pudottaako se taas turkin pois. Toivottavasti ei. Luonnettakin on tullut vähän lisää eli Dana ei enää ressaa IHAN niin paljon kaikesta uudesta. Tyttö on ollut kaikin puolin terve. Painoa ollaan koitettu nostaa oikeastaan koko Danan eliniän ja nyt näyttäisikin, että ollaan ihan hyvissä mitoissa. Pikkuisen saisi massaa minun makuun olla enemmän. Danan kanssa toivottavasti jaksan treenailla vielä tänä vuonnakin, vaikka vauva varmasti vie ison osan ajastani. Agility on tietenkin ykkösenä mielessä eli keväällä suuntaamme agikentälle. Kevättalvella voisi panostaa tokohommiin ja koittaa saada Danan pääkoppaa parempaan järjestykseen ihan vaan liikkumalla sen kanssa vieraissa paikoissa jne. Muutama näyttelykin olisi ihan mukava käydä vuoden 2011 aikana. Katsotaan nyt.