Viivi sai taas lääkekuurin pissatulehdukseen ja lääkkeet tehosi tosi hyvin. N. kuukausi sitten hoidettiin yhtä aikaa toisen korvan tulehdus ja huulipoimut. Samoihin aikoihin ajelin Viiviltä koko turkin pois, jotta korvat ja huulet saisivat kunnolla tuuletusta. Tällä hetkellä ei ole mitään lääkekuuria menossa ja koira vaikuttaa tosi hyvältä. Olemme jopa käynnistelleet vuosia sitten lopetettua toko-harrastusta uudelleen. Viivi tykkää ja minä kans. Rennolla meiningillä.

Dana: ei mitään uutta. Agia reenataan pari kertaa viikossa ja kesä jatketaan samalla tyylillä. Todella hitaasti, mutta kohtalaisen varmasti edistytään. Tokoa reenataan, jos jaksetaan. Luoksepäästävyys ei tule onnistumaan ikinä ja esim. seuraaminen on tosi huonoa (koira pelkää kulkea tiiviisti vierellä), joten turha ottaa lajia koiran kanssa kovin vakavasti. Näyttelyissä saatetaan käydä sen yhden arvostelun saannin verran loppukesästä, kun koiralla on kunnon turkki. Olispahan ainakin parhaamme sen suhteen yritetty. Ei tavoitteita missään lajissa. Koira on pysynyt kaikinpuolin terveenä ja pojan kanssa tulee hyvin toimeen, joten siinä mielessä kaikki hyvin.

Kävin 14.4. shelttien erkkarissa Haukiputaalla. Olin ilman koiraa turistina, ihan vaan nautiskelemassa kauniista koirista. Luetteloon merkkailin mielenkiinnon vuoksi tuloksia ja vähän muutakin. Aika monen koiran kohdalle laitoin merkintöjä luonteesta. Ehkäpä merkinnöistä on apua seuraavaa koiraa suunnitellessa... jos se on sheltti.

Kehätoimitsijahommia on luvassa ensi viikonloppuna Kajaanissa ja ensi kuussa Oulaisissa. Mukavaa päästä niitäkin hommia tekemään!